Persoonlijk Leiderschap retraite

Gun jezelf twee dagen weg uit de drukte van je dagelijkse leven om te focussen op jezelf en wat jij écht wilt

Ben je een speelbal van de omstandigheden of pak je het stuur in handen? Dat is de kern van deze masterclass. Het is een fundamentele keuze. Persoonlijk leiderschap betekent dat je kijkt naar wat je er zelf aan kunt doen om jouw leven succesvol en makkelijker te maken.

Natuurlijk zijn er omstandigheden waar je geen invloed op hebt en die wél invloed op jou hebben.
Het gaat er dan om hoe je er mee om wilt gaan. Dát maakt het verschil tussen de ‘leider’ van jouw leven of een speelbal van de omstandigheden te zijn.

Deze training is voor jou als jij graag je leven leidt zoals jij dat wilt. En het lef hebt om actie te ondernemen. Persoonlijk Leiderschap heet dat. Ben jij daar klaar voor?
Sommige mensen zeggen: “Zo ben ik nu eenmaal.” Wij denken dat je zo geworden bent door de omstandigheden ofwel je ervaringen waarmee je te maken hebt gehad in je leven. Deze ervaringen hebben je gemaakt tot wie je nu bent. Een uniek mens, precies zoals je bent, op dit moment.
Echter, zou je je voor kunnen stellen dat het anders kan? En als je dat wilt, en je niet langer ‘belast’ bent door je oude ervaringen, wie of wat kun je dan worden? Je kunt onafhankelijk van dat alles, zelf keuzes maken in wat je belangrijk vindt en waar je voor gaat.
Gun jezelf twee dagen de tijd om uit te zoeken waar je voor gaat en staat en hoe je dat kunt bereiken. Dat gaat je elke dag opnieuw tijd en energie opleveren.

Dit is wat je krijgt:

 • Een training van de beste kwaliteit door onze ABNLP gecertificeerde specialisten. 
 • Centraal in Friesland, makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeerplek voor de deur.
 • Een werkboek waar je na deze twee dagen mee verder kunt.
 • Veel persoonlijke aandacht door onze kleine groepen, wij hanteren een minimum van 4 en een maximum van 16- 18 deelnemers. 
 • Toepasbare tools, bruikbaar, nuchter, geen poespas.
 • Een opleiding waarin jij je thuis voelt, iedereen is welkom en iedereen mag er zijn. We werken in een veilige sfeer met plezier, vertrouwen, beweging en ontspanning, wij zijn puur en nuchter.
 • We starten meerdere keren per jaar, dus start wanneer het jou past.
 • Kom langs voor een gratis kennismaking, vrijblijvend, snel gemaakt, gemakkelijk.
 • Een ultieme kans om je even terug te trekken uit je dagelijkse leven en tot rust te komen in een inspirerende omgeving.
 • Overnachting in hotel Princenhof incl. ontbijt, lunches, diner en een borrel na afloop
 • Verrassingsuitje op de eerste avond

Klik op de tabbladen hieronder voor meer informatie en jouw investering.

Heb je een offerte nodig voor jouw werkgever? Mail ons via info@kieskoers.nl

Over de training

Speciaal voor deze masterclass is een methodiek ontwikkeld, op maat gemaakt, met een werkboek op basis van training van Tad James Co..
We werken volgens een beproefde serie van technieken, die je helpen om je koers uit te zetten.
De theorie, technieken en oefeningen die wij gebruikt hebben bij het ontwikkelen van deze masterclass vinden hun oorsprong in NLP en Time Line technieken. Beide trainers zijn gecertificeerd door ABNLP (de American Board of NLP), ze hebben hun certificering behaald in Las Vegas bij The Tad James Company en gaan regelmatig naar Amerika voor bijscholing en het ophalen van de nieuwste ontwikkelingen.Deze betrouwbare en functionele manieren helpen je om je focus te verleggen van de dingen die nog niet lukken naar de dingen die wél mogelijk zijn.

Dag 1

Allereerst leer je in het kort de basisprincipes van NLP en communicatie. Vervolgens is er aandacht voor jouw doelen. Waar ga je voor en waar sta je voor? Wat is voor jou echt belangrijk in het leven? Volgens welke criteria kijk je naar je leven en werken? Wanneer is een dag een geslaagde dag?
Je maakt een keuze: Je kiest één of meerdere doelen waar je naartoe wilt, wat je echt graag wilt en waar je bereid bent om energie in te steken. Wat heb je voor jezelf voor ogen als je kijkt naar jouw toekomst? Door je te richten op je doelen, heb je invloed op je resultaten. Je leert je eigen patroon herkennen en ook de redenen waarom het tot nu toe nog niet gelukt is om jouw felbegeerde doelen te behalen.

Dag 2

Meestal zijn de doelen al lang bekend maar is er een reden waarom deze tot nu toe nog niet bereikt zijn. Is er iets wat je in de weg staat of mis je bepaalde vaardigheden of kennis?
Er kunnen vele redenen zijn waarom het nog niet is gelukt om je doelen te bereiken. Je eigen denken, je brein heeft grote invloed op je resultaten. En dat heb je vaak niet eens in de gaten. Er is (onbewust) ballast in de vorm van overtuigingen of eerdere ervaringen. Deze kunnen je belemmeren. Op de deze dag gaat jouw ballast overboord. Dat maakt de weg vrij voor een andere en nieuwe manier van denken.

Tijdens deze tweedaagse ontdek je wat je precies te doen staat. En ook na deze twee dagen kun je zelf verder met het werkboek. We zorgen ervoor dat je blijvend helderheid krijgt over jouw leiderschap.
Je ontvangt alle handvatten voor effectief Persoonlijk Leiderschap

 

Het retraite is inclusief:

– Studiemateriaal
– Overnachting in hotel Princenhof
– Ontbijt
– Lunches
– Diner
– Borrel na afloop
– Twee gecertificeerde trainers
– Verrassingsuitje op de eerste avond
– Een inspirerende omgeving

Het retraite geeft je een duidelijker inzicht in wat jij wilt. Je verblijft in een andere omgeving, zonder de ‘afleiding’ waar je dagelijks mee te maken hebt. Dit creëert ruimte voor jou om de volledige focus op jezelf te hebben. Gun jezelf deze 2 dagen en krijg helderheid over wat echt belangrijk voor je is.  

Dit is waarom Hermina deze opleiding aanraadt:

Hermina Poelstra
Tandartsassistente

Persoonlijk leiderschap is een 2-daagse, goed verzorgde, cursus. Ik heb geleerd wat voor mij belangrijke waarden zijn op de werkvloer. Goed om hier eens bewust mee bezig te gaan en in de praktijk hiervan weer te leren én bewust mee om te gaan.

We hebben doelen gesteld waarvan ik, mede dankzij deze cursus 1 doel binnen 2 maanden heb gerealiseerd. Soms heb je net nog even dat ‘duwtje’ nodig of die overtuiging.

Je gaat bezig met het opruimen van oude overtuigingen en na 2 dagen ga je met heel veel kennis over jezelf, een fijn naslagwerk maar ook huiswerk voor je zelf (je leven leven zoals jij dat wilt) de deur uit!

Foto Hermina NLP deelnemer
Foto Hermina NLP deelnemer

Dit is waarom Pieter deze opleiding aanraadt:

Pieter de Boer
Leeuwarden | Accountant

Goede cursus om je doelen te stellen en realiseren.
Het waren twee hele leuke dagen waarin je op een ontspannen manier en in een vertrouwde omgeving handvatten krijgt om je doelen te stellen. Dit doe je aan de hand van het bepalen van je (kern)waarden, het opschonen van je onbewuste beperkende overtuigingen en stellen van je doelen. In reis over je eigen tijdlijn zie en voel je hoe het is om deze doelen in de toekomst te realiseren. Ymkje en Jan Willem geven deze cursus op een hele leuke manier en vullen elkaar heel goed aan. Echt een aanrader!

Foto Pieter de Boer NLP deelnemer
Foto Pieter de Boer NLP deelnemer

Wij zijn gecertificeerd