Informatieavond

Startdata

dinsdag 28 mei 2024
woensdag 19 juni 2024
dinsdag 20 augustus 2024

NLP iets voor mij?

Met deze of vergelijkbare vragen komen veel mensen op de informatieavond. Misschien wil je eerst een gevoel krijgen bij wat NLP is en wie KiesKoers is. Wij vertellen je alles wat je wilt weten zodat je kunt kijken of NLP iets voor jou is. Alle voor en nadelen op een rij, dat maakt kiezen gemakkelijk.

Op deze avond krijg je inzicht in het aanbod van Kies Koers. Je maakt kennis met de locatie en de trainer/coach Ymkje de Vries

We nemen je mee in het aanbod van Kies Koers en wat je bij ons kunt verwachten. We leggen je uit wat NLP is en wat het voor je kan doen. 

Het is een vrijblijvende en informatieve avond met veel ruimte voor jouw persoonlijke vragen. Krijg antwoord op al jouw vragen over de trainingen, cursussen en coaching. Kom alvast de sfeer proeven en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Over deze avond

Deze avond is er speciaal voor jou als je nieuwsgierig bent, als je eerst wilt weten wat NLP voor jou kan doen, als je kennis wilt maken en de sfeer wilt proeven.

Ook voor mensen die toe zijn aan inzicht en op zoek zijn naar veranderingen in hun leven. Bijvoorbeeld verandering van je mindset, overtuigingen, gedrag en resultaten.

Koffie en thee staan klaar. En wij ook.

Starttijd 19:00 uur.

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende informatieavond, laat het ons weten via het contactformulier.

Data:

  • 28 mei 2024 
  • 19 juni 2024
  • 20 augustus 2024

Gecertificeerd opleidingsinstituut​