NLP in één dag

Nieuwsgierig naar wat NLP is en of het bruikbaar is voor jou?

Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je dit toe kunt passen op jezelf. 

NLP gaat over communicatie met anderen èn met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken? Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan.

NLP is ook een manier van denken en ervaren, hoe je kijkt naar de wereld om je heen. Een denkwijze, die je helpt om lichter en gemakkelijker te leven. Zonder te oordelen over jezelf en anderen. 

Over de training

In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Hoe je, door anders te kijken en te denken, een andere kijk kunt ontwikkelen. Een bredere blik op jezelf en anderen kunt ontwikkelen. Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Wat is NLP?
  • Communicatie: belangrijke punten om te weten en direct te gebruiken.
  • Hoe werken de hersenen, hoe verwerken de hersenen alle informatie?
  • Wat is de invloed van taal op ons doen en laten? En hoe krijg ik meer stuur over mijn leven.

Dit is waarom Hermina deze opleiding aanraadt:

Hermina
Tandartsassistente

Ik wilde mijzelf beter leren kennen. Ik weet nu hoe je rapport op kunt bouwen. Bewuster kijken naar anderen en mijzelf. Anders communiceren door bijvoorbeeld taalgebruik en houding. Het voelde veilig en vertrouwd en de interactie in de groep is erg leuk. Goed georganiseerd en op een speelse manier veel geleerd.

Foto Hermina NLP deelnemer
Foto Hermina NLP deelnemer

Dit is waarom Douwe deze opleiding aanraadt:

Douwe
WakkerMedia | Eigenaar

Veel leuke oefeningen gedaan met andere cursisten waarbij we de interactie aan zijn gegaan. Ik ben nu bewust meer bezig met het opbouwen van verbinding met een persoon die ik nog niet ken. Het heeft mij bewuster gemaakt over hoe ik dagelijks mijn gesprekken voer. De trainers zijn persoonlijk en rustig. Ze weten het verhaal goed over te brengen aan de hand van mooie voorbeelden je meenemen in het traject van NLP. 

Foto Douwe - NLP deelnemer
Foto Douwe - NLP deelnemer

Gallerij