NLP Practitioner Opleiding

Krijg diepgaand inzicht in effectieve communicatie, het gedrag van mensen en hoe veranderingen werken.

Heb jij wel eens het gevoel dat je in een kringetje ronddraait? En hoor je jezelf steeds dezelfde dingen vertellen zonder echt veranderingen aan te (kunnen) brengen? 
Of wil je jouw coachende vaardigheden vergroten en de kennis die je leert in deze opleiding toepassen binnen je werk als leidinggevende, teamleider, medewerker, coach of gewoon als mens? 

Deze opleiding is voor iedereen die verder wil in het leven. Voor mensen die bereid zijn te leren van het verleden en te focussen op de toekomst. 

NLP is voor veel mensen een manier om anders naar de wereld te kijken. Een mogelijkheid om een bredere horizon te zien met meer mogelijkheden. De theorie in combinatie met het oefenen in de praktijk maakt deze opleiding tot een zeer krachtige methode om onbewuste processen bewust te maken. Om werkelijk verandering te kunnen aanbrengen in jouw manier van denken, voelen en handelen. Waardoor je gemakkelijker in het leven kunt staan. 

Dit is wat je krijgt:

  • Een opleiding van de beste kwaliteit door onze ABNLP gecertificeerde specialisten. 
  • Centraal in Friesland, makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeerplek voor de deur.
  • Drie gecertificeerde diploma’s
  • Veel persoonlijke aandacht door onze kleine groepen, wij hanteren een minimum van 4 en een maximum van 16- 18 deelnemers. 
  • Toepasbare opleiding, bruikbaar, nuchter, geen poespas.
  • Een opleiding waarin jij je thuis voelt, iedereen is welkom en iedereen mag er zijn. We werken in een veilige sfeer met plezier, vertrouwen, beweging en ontspanning, wij zijn puur.
  • We starten meerdere keren per jaar, dus start wanneer het jou past.
  • Kom langs voor een gratis kennismaking, vrijblijvend, snel gemaakt, gemakkelijk.

Klik op de tabbladen hieronder voor meer informatie en jouw investering.

Heb je een offerte nodig voor jouw werkgever? Mail ons via info@kieskoers.nl

Over de opleiding

Module 1
Kennismaking met NLP, de geschiedenis en het ontstaan. De uitgangspunten van NLP en het gedachtegoed leren kennen. Bewust en onbewuste processen leren kennen.  Je leert om zoveel als mogelijk zonder oordeel te kijken naar de wereld om je heen.  

Module 2
Je leert werkelijk contact te maken met de ander en hoe je afstemt op een ander. Dat maakt het mogelijk om andere resultaten te behalen. Je leert vragen te stellen door de structuur van de communicatie te herkennen.

Module 3
Je leert over de (neuro)logische niveaus als communicatiemodel. Jouw kennis over Coachen te vergroten en wat erbij komt kijken. Door anders naar gedrag te kijken, zal de betekenis ook veranderen. Je leert om te kunnen kiezen vanuit welk kader je wilt kijken. Ook werken we met de overtuigingen die je geleerd hebt en die je wellicht niet langer nodig hebt. Jouw beperkende overtuigingen opruimen en veranderen gaat je helpen om gemakkelijker door het leven te gaan.

Module 4
Time Line Therapy™ gaat over tijd.  Tijd beïnvloedt een groot deel van ons leven. In deze module leer je hoe jouw brein omgaat met tijd en hoe je ruimte kunt maken voor de toekomst.  Het zijn zeer eenvoudige en krachtige technieken die je helpen om lichter door het leven te gaan.

Module 5
Strategieën, wat zijn het? Hoe kun je werken met nieuwe strategieën en al het geleerde toepassen?  Je leert om doelen te stellen voor na deze opleiding en handvaten om deze ook echt te behalen. In deze module vindt ook de afronding en diplomering plaats.

Intervisie:
Om het geleerde toe te leren passen in de praktijk worden er intervisie bijeenkomsten gehouden. Tussen elke module in, dus vier keer, kom je bijeen in jouw intervisie groep. Dit is een groep van 4 of 5 deelnemers die bijeenkomen bij iemand thuis. Voor deze bijeenkomst ontvang je een korte en leuke ‘huiswerkopdracht’.
Het zijn vaak hele waardevolle en leerzame bijeenkomsten waar je de verdiepingsslag kunt maken met elkaar. Het is ook verplichte tijd, het hoort bij de opleiding als onderdeel van het leren.

Dit is waarom Jan deze opleiding aanraadt:

Jan
Jannum

Verrijking voor mij als persoon en professional
Ik heb enorm genoten van deze opleiding, die heel goed aansluit op mijn opleidingsvraag. Ik heb de opleidingsmethodiek, in groepsverband, als erg prettig ervaren. De opleiders hebben oog voor iedereen in de groep, ongeacht ervaring en doelen. Elke dag van de opleiding was genieten. Van de goede sfeer, de persoonlijke verhalen en uitdagingen, de oefeningen (die over serieuze onderwerpen gaan) en de ‘uitstapjes’ om te ontspannen en te relativeren. Wanneer je zelf deze NLP opleiding gaat doen: stap er met een open mind in, laat het op je afkomen, geniet ervan, leer van elk moment. Ik weet zeker dat het je sterker en completer maakt als mens, partner, collega en professional.

Foto reviews NLP

Dit is waarom Renske deze opleiding aanraadt:

Renske
Dokkum

Een prachtige opleiding met kundige docenten!
Het was elke keer weer zo fijn om samen met een groep te leren en te delen. Intensieve maar prachtige dagen waarin je veel tools krijgt en die ook meteen gaat oefenen. Al met al leer je veel over jezelf, ga je de diepte in maar is er ook veel ruimte voor humor en gezelligheid. Ik gun iedereen deze prachtige reis!

Foto reviews NLP

Dit is waarom Chantal deze opleiding aanraadt:

Chantal
Sneek

Het was een mooie reis
Ik heb veel geleerd, mooie inzichten gekregen en geleerde methodes waarvan ik aanvankelijk dacht: “Is het echt zo simpel om jezelf of anderen te helpen?” 

Ja dus, het is echt zo simpel!

Foto reviews NLP

Dit is waarom Piet deze opleiding aanraadt:

Piet
Koninklijke Luchtmacht | Werkplaats chef

Ik ben aan mijzelf gaan werken na arbeidsconflicten. Communicatie was mijn hoofddoel. Het rapport maken met mensen is fantastisch hoe je dat leert. De gesprekken lopen nu veel beter en het geeft mij veel meer ruimte, gewoon fantastisch. Ik vind het een verrijking voor mijn leven, ik raad het iedereen aan!

Foto Piet NLP deelnemer
Foto Piet NLP deelnemer

Dit is waarom Annet deze opleiding aanraadt:

Annet
Stichting Kinderopvang Friesland | Projectmanager

Ik heb de opleiding gevolgd om de communicatie met mijzelf en naar andere mensen te verbeteren. Daarnaast wilde ik graag mijn coachings vaardigheden verbeteren. Ik ben mij nu meer bewust van hoe mijn brein werkt en ik heb geleerd doelen te stellen en hoe je die doelen kunt bereiken. Ook het inzicht dat achter elk gedrag een positieve intentie zit, dat brengt mij ook weer veel verder. De trainers zijn laagdrempelig, praktisch en nuchter. Dat heeft mij heel erg geholpen in het toepassen van NLP.

Foto Annet NLP deelnemer
Foto Annet NLP deelnemer

PACKAGE DEAL!

Meld je nu aan voor de NLP Practitioner opleiding én de NLP Master Practitioner opleiding en je krijgt € 200 korting.
Ook ontvang je het boek ‘Waar een wiel is, is en weg’ van Jaap Brressers helemaal gratis!

Deal boek Waar een wiel is, is een weg - Jaap Bressers

Wij zijn gecertificeerd