Coaching binnen bedrijven

Op zoek naar meer efficiëntie? Minder verzuim en het verlagen van de werkdruk binnen jouw bedrijf of organisatie? Denk dan eens aan het individueel laten coachen van jouw medewerkers, leidinggevenden of managers. Of maak gebruik van onze mogelijkheden voor wat betreft teamcoaching.

Veel bedrijven en organisaties kiezen tegenwoordig voor Coaching, in plaats van of in aanvulling op groepsgerichte training. Coachen is meer gefocust, meer binnen de context geplaatst en meer op het individu gericht en is hierdoor regelmatig rendabeler dan traditionele trainingsvormen wanneer het gaat om echte verandering. 

Onze werkwijze kenmerkt zich door nuchterheid met daarin een doelgerichte aanpak. We stellen in een eerste gesprek in samenspraak met jou de doelen vast. Dit wordt onze leidraad op weg naar meer ruimte en plezier. Tijdens het proces wordt gebruik gemaakt van NLP maar ook van systemisch werk en gesprekstechnieken die het proces ondersteunen. 

De essentiële vraag waar alle vormen van Coachen binnen bedrijven of organisaties zich op moet richten luidt: “Hoe kan de organisatie effectiever worden gemaakt door middel van de persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers?” Immers de mensen maken de organisatie. 

Het gaat om persoonlijke ontwikkeling in een niet-therapeutische context, die aansluit bij de doelstellingen van de organisatie. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: Het genereren van mogelijkheden, maken van keuzes, vaststellen van verwachtingen, duidelijk communiceren, leren van fouten, oplossen van problemen, het verbeteren van werkrelaties, het hervinden van de balans tussen werk en privé, enz. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op. 
Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Ben je meer op zoek naar een teamgerichte aanpak, neem dan een kijkje op de volgende link: teamontwikkeling

We maken gebruik van verschillende NLP-technieken, gesprekstechnieken, luisteren heel goed naar jouw verhaal en zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen. Wij zijn nuchter en praktisch, duidelijk. En mocht je liever in het Fries gecoacht willen worden? Dat kan ook!

Per persoon wordt gekeken welke van deze coaches jou het beste op weg kan helpen

Afbeelding

Rennie Hoekstra

Gecertificeerd Coach

Afbeelding

Ymkje de Vries

Gecertificeerd trainer

Andere soorten coaching

Individuele coaching

Intervisie voor teams

Loopbaan Coaching

Persoonlijke Coaching

Puber Coaching

Relatie Coaching

Gecertificeerd opleidingsinstituut​