Verdieping NLP Business 6-daagse

Krijg meer en dieper inzicht in jezelf en organisaties. Als vervolg op de NLP Business 6-daagse

In deze vervolgtraining op de NLP Business 6-daagse leer je verder in te gaan op vraagstukken die kunnen leven in organisaties en bedrijven. Hoe werken veranderingen en hoe kun je daar invloed op uitoefenen.  

Er is ook veel aandacht voor; hoe doe je het zelf, wat is jouw rol in het geheel, zodat je door jezelf anders op te stellen meer en beter samen kunt werken. Je leert doelen te stellen en deze ook bereiken in samenwerking met het team, op een manier die past bij jou. 

Het is ook goed mogelijk om deze Verdieping NLP Business Training in-company te volgen. Dit genereert voor een gehele afdeling een gezamenlijke focus op de doelen. De deelnemers kunnen elkaar feedback geven in een veilige omgeving en middels dialoog en training kan een gezamenlijke visie op professionaliteit ontstaan. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op. Dan maken we een training op maat, toegesneden op uw wensen. 

Dit is wat je krijgt: 

  • Een training van de beste kwaliteit door onze ABNLP gecertificeerde specialisten. 
  • Centraal in Friesland, makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeerplek voor de deur.
  • Veel persoonlijke aandacht door onze kleine groepen, wij hanteren een minimum van 4 en een maximum van 16 deelnemers.
  • Toepasbare, bruikbaar, nuchter, geen poespas.
  • Een training waarin jij je thuis voelt, iedereen is welkom en iedereen mag er zijn. We werken in een veilige sfeer met plezier, vertrouwen, beweging en ontspanning, wij zijn puur.
  • We starten meerdere keren per jaar, dus start wanneer het jou past.
  • Kom langs voor een gratis kennismaking, vrijblijvend, snel gemaakt, gemakkelijk.

Klik voor meer informatie en jouw investering op de tabbladen hieronder. 

Offerte nodig voor jouw werkgever? Mail ons via info@kieskoers.nl

Over de training

Verdiepen, toepassen en verbinden van de theorie.

 

De verschillende onderwerpen die aan bod komen zijn:

 

  • Toepassen

Hoe kun je datgene wat je al geleerd hebt in de NLP Business 6 daagse toepassen in de praktijk? Je leert hoe je een volgende stap kunt zetten in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We werken verder op de onderwerpen die in de basiscursus aan bod gekomen zijn. Wat is jouw aanname van het leven hoe heeft dat effect op jouw resultaten. Na deze verdiepingscursus heb je het stuur over jouw eigen stemmingen en invloed op jouw resultaten.

  • Persoonlijk leiderschap

Je leert hoe overtuigingen je leven en je doelen/resultaten bepalen. Door er meer grip op te krijgen, krijg je mogelijkheden tot sturing. Persoonlijk leiderschap. Dat betekent dat je leert om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw resultaten. Dat je met wijsheid en inzicht elke situatie kunt bekijken en meer keuzes tot je beschikking zult hebben dan voorheen. Dat creëert ruimte voor nieuwe wegen. Het gaat hier om inzicht en veranderingen in jouw eigen denken en handelen.

  • Waarden en metaprogramma’s

Maak kennis met jouw onbewuste waarden of criteria die jouw handelen maar vooral ook jouw motivatie bepalen. Je leert hoe waarden en metaprogramma’s verband houden met elkaar. Hoe je jouw waarden in lijn kunt brengen met jouw doelen.

Binnen deze training is ruimte voor het inbrengen van eigen vraagstukken. Deze dienen ter ondersteuning en verdieping van de theorie.

Er is voldoende ruimte voor eigen voorbeelden zodat de theorie direct toegepast kan worden in de praktijk. Op die manier wordt het gemakkelijk om in ontwikkeling te blijven, ook als de cursus afgelopen is. Flexibel mee kunnen bewegen met de veranderingen om je heen waarbij je jouw eigenheid bewaart. Dat is waar Kies Koers voor staat.

Wij zijn gecertificeerd