Individuele coaching

Voor mensen die verder willen! 

Heb je een medewerker waarbij het even niet zo lekker loopt? Of ben je leidinggevende of eigenaar van een bedrijf en lukt het even niet meer? Dan is een kort traject van een aantal coachingsgesprekken vaak al genoeg om weer verder te kunnen. 

Het voorkomt dat je langere tijd thuis zit of dat jouw medewerker zich ziek gaat melden. Vaak is de oorzaak van uitval een combinatie van werk en privé. Door iemand de kans te geven zich weer te herpakken op een gezonde manier, kan veel geld bespaard worden. 

Wij gaan er van uit dat elk mens ergens in zijn of haar leven een coach nodig heeft. Denk maar eens aan de sport. Om beter of sneller te worden heeft elke sporter een coach. Dat vinden we heel normaal. In ons werk en privé is dat net zo. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Maak een volgende stap en gun jezelf of jouw medewerker meer rust en plezier in het leven. 

Kom eens langs voor een gesprek en we kijken met jou samen naar de mogelijkheden. 

Hoe werken wij

Onze aanpak kenmerkt zich door nuchterheid met een doelgerichte aanpak. We stellen in een eerste gesprek in samenspraak met jou de doelen vast. Dit wordt onze leidraad op weg naar meer ruimte en plezier. Tijdens het proces wordt gebruik gemaakt van NLP maar ook van systemisch werk en gesprekstechnieken die het proces ondersteunen. 

Het gaat erom het bedrijf of de organisatie effectiever te maken door middel van de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Immers de mensen maken de organisatie. Als het goed gaat met je medewerker, gaat hij of zij ook goed werk leveren. 

Praktische informatie

Het is ook goed mogelijk om vooraf een gesprek in te plannen met de werkgever en de medewerker om gezamenlijk de doelen vast te stellen. We kunnen een offerte maken waarin de doelen en de investering vooraf vastgesteld worden. Zo is het voor iedereen duidelijk. Neem contact op via ons contactformulier of mail of bel direct. Dan maken we zo spoedig mogelijk een afspraak.

Voor wie bedoeld

Als je het gevoel hebt tegen de stroom in te roeien, een hobbel op de weg ziet en weet dat het zo eigenlijk niet meer kan, dan kan het helpen om er eens over te praten. Vragen waar mensen zoal mee komen: 

  • Ik ben de hele tijd hard aan het werk en word er zo moe van
  • Mijn leven sleept zich voort en ik heb er geen grip meer op
  • Ik kan niet opschieten met mijn leidinggevende/collega/medewerker
  • Ik weet niet wat ik wil, maar dit in ieder geval niet meer
  • Ik werk hier al zo lang, is dit het nou
  • Thuis loopt het niet lekker en op mijn werk ook niet meer
  • Ik wil leren gemakkelijk te communiceren of de balans tussen privé en werk te herstellen
  • En nog veel meer……

Veelgestelde vragen

  1. Kan ik op korte termijn een afspraak maken? 

Ja dat kan bijna altijd binnen een week. We hebben geen wachtlijsten.

2. Is het mogelijk om vooraf een offerte te ontvangen? 

Ja zeker, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag. 

3. Is het ook mogelijk om een coachtraject te combineren met een opleiding of training? 

Dat gebeurt veel vaker inderdaad. Een opleiding of training volgen en naast die training ook individueel begeleid worden is een prachtige en verdiepende ervaring. Je leert alles wat je geleerd hebt ook direct toepassen in de praktijk. 

4. Doen jullie ook organisatieopstellingen? 

Het is ook mogelijk om door middel van een organisatieopstelling inzicht te verkrijgen in hoe en waarom een team vastloopt of even in de knoei zit. Dat inzicht helpt om weer verder te kunnen. 

Voor meer informatie, neem contact met ons op. 
Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Ben je meer op zoek naar een teamgerichte aanpak, neem dan een kijkje op de volgende link: teamontwikkeling

We maken gebruik van verschillende NLP-technieken, gesprekstechnieken, luisteren heel goed naar jouw verhaal en zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen. Wij zijn nuchter en praktisch, duidelijk. En mocht je liever in het Fries gecoacht willen worden? Dat kan ook!

Per persoon wordt gekeken welke van deze coaches jou het beste op weg kan helpen

Afbeelding

Rennie Hoekstra

Gecertificeerd Coach

Afbeelding

Ymkje de Vries

Gecertificeerd trainer

Andere soorten coaching

Coaching binnen bedrijven

Intervisie voor teams

Loopbaan Coaching

Persoonlijke Coaching

Puber Coaching

Relatie Coaching

Gecertificeerd opleidingsinstituut​