Ons aanbod aan coaching

Weet je even niet hoe nu verder? We helpen je graag weer op weg, zodat je verder kunt en nieuwe mogelijkheden ziet.

Coaching binnen bedrijven

Heb je te maken met weerstand op veranderingen in jouw organisatie of bedrijf? Of loopt het niet lekker met het team? Met teamcoaching verbetert de communicatie, samenwerking en verbinding zonder dat je er meteen een heidag voor hoeft op te tuigen.

Individuele coaching

Voor mensen die verder willen! Soms loopt het even niet zo lekker, loop je vast in bepaalde patronen en weet je niet meer hoe je verder kunt. Dat is waar veel mensen ergens in hun leven tegenaan lopen. Elk mens heeft ergens in zijn of haar leven een coach nodig.

Intervisie voor teams

Wil je groeien en leren van elkaar? En naast het dagelijkse werk een verdieping aanbrengen zodat je leert van elkaar? Denk eens aan een intervisie traject met een ervaren coach. Het levert prachtige gesprekken op. Een verrijking van je werk.

Loopbaan Coaching

Is dit het nou? Of kan ik veel meer….. Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die blokkades ervaren in hun loopbaanontwikkeling. Individuele, intensieve begeleiding helpt dan om zicht te krijgen op jouw levensthema en om de volgende stap te zetten op weg naar een nieuw scenario.

Persoonlijke Coaching

Een hobbel op de weg…. Heb jij dat ook wel eens? Dat je het even niet meer weet, hoe nu verder? Of misschien ervaar je stress op je werk? Weet je niet hoe je om kunt gaan met de dingen die je tegenkomt in je leven? Welke weg je wilt gaan? Er zijn zoveel keuzes te maken, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Puber Coaching

Keuzes, keuzes, keuzes…. Hoe ga ik om met zoveel vragen in mijn leven? Hoe krijg ik zicht op de toekomst? Stel dat je het wist? Wat zou je dan nu doen om daar te komen? Puber coaching en jongvolwassenen coachen is een vak apart. Mijn ervaring ligt op het vlak van het coachen van jonge mensen die hun weg moeten vinden in het leven.

Relatie Coaching

Is het een sleur? Zijn er problemen die onoverkomelijk lijken? Heb je steeds vaker het gevoel dat jullie niet meer op één lijn zitten? Dat je naast elkaar leeft in plaats van met elkaar? In een relatie voelt iedereen zich wel eens minder gelukkig. Vaak kom je er samen weer uit, maar soms ook niet. Wij helpen jullie om samen uit te vinden hoe je verder kunt.
Laden...

De coaches

Afbeelding

Ymkje

Gecertificeerd trainer

Afbeelding

Rennie

Gecertificeerd Coach

Kieskoers NLP Practitioner

Kies Koers is de plek voor
teamontwikkeling & persoonlijke groei

Gewoon en toch bijzonder

Kies Koers is een dynamisch bedrijf gevestigd in hartje Friesland., Wij richten ons op groei en ontwikkeling van mensen, inclusief onszelf. We ontdekken elke dag nieuwe dingen en leren steeds opnieuw van jou, onze klant.

100% inzet geeft 100% resultaat.
Belangrijk is dat we het met plezier en passie doen. We dragen graag op deze manier ons steentje bij aan de wereld. Het doet ons en de mensen om ons heen recht als we doen waar we goed in zijn. Dat geeft energie en daar genieten we van.

NLP opleidingen volg je bij Kies Koers. Gewoon en toch bijzonder, dat is de kern van Opleidingscentrum en Coachingspraktijk Kies Koers. Hét NLP Instituut in Friesland.

Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Het is gratis én vrijblijvend

Klantervaringen met NLP opleidingen en trainingen bij Kies Koers

Foto Gerrie NLP deelnemer
Gerrie
Bentacera | Secretaresse

Ik wilde de cursus volgen om meer kracht te krijgen over mijn eigen leven en beslissingen die ik daar in neem. Wie ben ik in deze wereld? Zeer verhelderend en het heeft het leven zeker een stukje lichter gemaakt. Voor mij een hele fijne en verrijkende cursus geweest

Foto rob NLP deelnemer
Rob
ROC Friese Poort | Docent

Verhelderende verdieping
De behoeften om de NLP vaardigheden bij de tijd te houden zijn volledig waar gemaakt. Het is een echte aanrader en mogelijkheid om met anderen deze ervaring mee te kunnen maken.

Foto Sam NLP deelnemer
Sam
Ondernemer

De Master opleiding is geweldig, je gaat dieper op de stof in, waardoor je meer kunt bereiken in je persoonlijke groei en carrière.  Het heeft mij veel gebracht. Perfecte balans tussen theorie en praktijk waardoor je altijd geprikkeld wordt, en zoveel meer leert. Nu sta ik nog mooier, nog beter en nog sterker in het leven!

Foto hester NLP deelnemer
Hester
Intrim management en coaching

Ik werk met teams. Door de opleiding stel ik nu betere vragen, hierdoor komen er sneller goede antwoorden boven water, waardoor we sneller tot de kern van het probleem komen. Op coach gebied ook veel tools gekregen hoe je mensen beter kunt helpen. Vakkundige docenten die goed afstemmen op wat de groep en individu nodig heeft.

Foto Piet NLP deelnemer
Piet
Koninklijke Luchtmacht | Werkplaats chef

Ik ben aan mijzelf gaan werken na arbeidsconflicten. Communicatie was mijn hoofddoel. Het rapport maken met mensen is fantastisch hoe je dat leert. De gesprekken lopen nu veel beter en het geeft mij veel meer ruimte, gewoon fantastisch. Ik vind het een verrijking voor mijn leven, ik raad het iedereen aan!

Foto Annet NLP deelnemer
Annet
Stichting Kinderopvang Friesland | Projectmanager

Ik heb de opleiding gevolgd om de communicatie met mijzelf en naar andere mensen te verbeteren. Daarnaast wilde ik graag mijn coachings vaardigheden verbeteren. Ik ben mij nu meer bewust van hoe mijn brein werkt en ik heb geleerd doelen te stellen en hoe je die doelen kunt bereiken. Ook het inzicht dat achter elk gedrag een positieve intentie zit, dat brengt mij ook weer veel verder. De trainers zijn laagdrempelig, praktisch en nuchter. Dat heeft mij heel erg geholpen in het toepassen van NLP.

Persoonlijke ontwikkeling vergroot je eigen toegevoegde waarde

Als je wilt dat er iets verandert in jouw leven of organisatie, omdat het niet gaat zoals jij zou willen, aan wie of wat ligt dat dan? Hoor je jezelf wel eens klagen over dingen buiten jezelf? Over je medewerkers? Over de regels, of wat dan ook? Dan is het tijd voor actie. Door met NLP technieken te werken aan je persoonlijke ontwikkeling leer je om buiten de kaders te denken.

Als je blijft denken dat de mensen om je heen het anders zouden moeten doen, zal er niets veranderen. Iemand anders veranderen, is dat wel eens gelukt? Nee dus. Het is een bekend gegeven: als je zelf verandert zal jouw om- geving mee veranderen. Durf je als mens open en eerlijk naar jezelf en je eigen ontwikkeling te kijken, dan zal dat direct resultaat hebben op alle mensen in jouw omgeving.

Waar kun je beginnen?

Regel 1: Focus op wat je wilt
Waar wil je naartoe? Geef het goede voorbeeld. Ga met mensen om zoals je wilt dat mensen met elkaar en met jou omgaan. Als openheid en eerlijkheid belangrijke waarden zijn, doe het dan voor.

Regel 2: Neem zelf het stuur in handen
Doe iets waar je zelf iets aan kunt doen! Als je wilt dat mensen om je heen zich ontwikkelen, neem dan zelf ook een stap in persoonlijke ontwikkeling. Leer iets nieuws en pas het toe. Nieuwe wegen en nieu-we oplossingen voor vraagstukken vinden kan alleen buiten je com-fortzone.

Regel 3: Onderneem actie!
Doe het eens anders: neem jezelf onder de loep. Neem een expert in de arm als je er zelf niet uitkomt, of volg een training persoonlijke ontwikkeling. Kijk samen met een coach of trainer naar wat beter kan en vooral: wat bij kan dragen aan meer effectiviteit of geluk. Blijf niet doorgaan op een ingesleten pad als het resultaat hetzelfde blijft.

Hoe krijg je meer plezier in wat je doet en kun je tegelijk anderen en de je omgeving versterken? Door je eigen toe- gevoegde waarde te ver-groten!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met het kiezen van een begeleiding of training die bij jou past.

Het is gratis én vrijblijvend

Gecertificeerd opleidingsinstituut