Persoonlijke Coaching

Een hobbel op de weg….

Heb jij dat ook wel eens? Dat je het even niet meer weet, hoe nu verder? Of misschien ervaar je stress op je werk? Weet je niet hoe je om kunt gaan met de dingen die je tegenkomt in je leven? Welke weg je wilt gaan? Er zijn zoveel keuzes te maken, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Meestal zijn een aantal coaching gesprekken genoeg om je weer op weg te helpen en kun je zelf weer verder en nieuwe mogelijkheden zien. 

Coaching is begeleiding bij persoonlijke groei. Hierbij gaat het om bewustwording en verandering. Het gaat om het uitzetten van je koers. Wat is je doel en wat heb je nodig om het ook echt te bereiken. Je komt in contact met je drijfveren en jouw eigenheid. Dit maakt de weg vrij naar verandering, naar ruimte en een gemakkelijker leven. 

Coachen richt zich op de totale mens. Op het hier en nu en op de toekomst. Coachen is: Een ontwikkelingsweg gaan samen met jou, gerelateerd aan jouw doelstelling. Jij hebt het stuur in handen en bepaalt waar je naartoe wilt. Wij kunnen je helpen de weg te vinden die je leidt naar je doel. 

Onderweg naar dat doel kom je obstakels tegen, vragen, angsten, overtuigingen die je belemmeren. Wij helpen jou om deze op te ruimen en gemakkelijk en met plezier je leven te leven. Een pad uit te zetten waarmee jij weer verder kunt.

We maken gebruik van verschillende NLP-technieken, gesprekstechnieken, luisteren heel goed naar jouw verhaal en zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen. Wij zijn nuchter en praktisch, duidelijk. En mocht je liever in het Fries gecoacht willen worden? Dat kan ook!

Per persoon wordt gekeken welke van deze coaches jou het beste op weg kan helpen

Afbeelding

Rennie Hoekstra

Gecertificeerd Coach

Afbeelding

Ymkje de Vries

Gecertificeerd trainer

Andere soorten coaching

Coaching binnen bedrijven

Individuele coaching

Intervisie voor teams

Loopbaan Coaching

Puber Coaching

Relatie Coaching

Gecertificeerd opleidingsinstituut​