Puber Coaching

Keuzes, keuzes, keuzes….

Hoe ga ik om met zoveel vragen in mijn leven? Hoe krijg ik zicht op mijn toekomst? Stel dat je het wist? Wat zou je dan nu doen om daar te komen? 

De vragen waar je in deze tijd mee te maken hebt zijn vaak ingewikkeld en veel. Ze hebben soms zelfs grote consequenties voor jou en je omgeving. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Waar gaat het over binnen coaching: Jouw eigen weg vinden in het leven, je zelfvertrouwen opkrikken, omgaan met de vragen die je hebt binnen je gezin waarin je opgroeit, ontdekken wie je bent en wat je wilt, en nog veel meer dingen waar je zoal mee bezig kunt zijn.

Ook als je last hebt van ADHD, PDD-nos, Asperger, ben je bij ons aan het goede adres. Speciaal voor jou als jongere geldt dat jij de mogelijkheden leert zien in de huidige en de toekomstige wereld. Niet in de wereld waarin je ouders en leerkrachten opgroeiden. Het gaat om het leven in een wereld met snelle ontwikkelingen, waarin we gaan werken aan het vergroten van je aanpassingsvermogen. Je mentale lenigheid en flexibiliteit gaat je helpen om je doelen te zien en te behalen. Het is nodig dat je je verhaal kwijt kunt en open kunt spreken over wat je bezighoudt. Je vindt bij ons een luisterend oor. Iemand die je volgt en aanmoedigt. Iemand die je helpt om het overzicht weer terug te vinden.

Eén van de uitgangspunten is dat het geen mislukking is als je verandert van studierichting of werkomgeving. Het naar hartenlust exploreren en experimenteren geeft je de ruimte voor nieuwe plannen. Als we kijken naar loopbaan bijvoorbeeld, dan werd indertijd verwacht dat je rond je 22e een beroep gekozen had. In de huidige tijd van nu kunnen we dat niet verwachten, de tijden zijn veranderd. Er zijn veel meer tijdelijke banen, parttimebanen, keuzes, technologische ontwikkelingen, enz. En veel keuzes en afleidingen. Het is aan jou om daar jouw weg in te vinden. 

Wij helpen je daarbij! 

Het is ook mogelijk om eerst met één of beide ouders te komen. We kunnen dan bespreken wat er nodig is en afspraken maken over het vervolg. 

We maken gebruik van verschillende NLP-technieken, gesprekstechnieken, luisteren heel goed naar jouw verhaal en zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen. Wij zijn nuchter en praktisch, duidelijk. En mocht je liever in het Fries gecoacht willen worden? Dat kan ook!

Per persoon wordt gekeken welke van deze coaches jou het beste op weg kan helpen

Afbeelding

Rennie Hoekstra

Gecertificeerd Coach

Afbeelding

Ymkje de Vries

Gecertificeerd trainer

Andere soorten coaching

Coaching binnen bedrijven

Individuele coaching

Intervisie voor teams

Loopbaan Coaching

Persoonlijke Coaching

Relatie Coaching

Gecertificeerd opleidingsinstituut​