NLP Business 6-daagse

Toepassen van NLP in een business context

De NLP Business 6-daagse richt zich op het leren toepassen van NLP- technieken in een Business context. Elke deelnemer wordt zich meer en meer bewust van hoe hij/zij handelt in de verschillende business contexten en welke motieven en diepere drijfveren hieraan ten grondslag liggen. Deze persoonlijke component, geeft de professionele ontwikkeling een stimulans en zorgt ervoor dat de technieken en inzichten op meerdere lagen van de persoonlijkheid verankerd worden. Professionele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand in deze training. 

Het is ook goed mogelijk om de NLP Business Training in-company te volgen. Dit genereert voor een gehele afdeling een gezamenlijke focus op de doelen. De deelnemers kunnen elkaar feedback geven in een veilige omgeving en middels dialoog en training kan een gezamenlijke visie op professionaliteit ontstaan. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op. Dan maken we een training op maat, toegesneden op uw wensen. 

Dit is wat je krijgt: 

  • Een training van de beste kwaliteit door onze ABNLP gecertificeerde specialisten. 
  • Centraal in Friesland, makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeerplek voor de deur.
  • Veel persoonlijke aandacht door onze kleine groepen, wij hanteren een minimum van 4 en een maximum van 16 deelnemers.
  • Toepasbare, bruikbaar, nuchter, geen poespas.
  • Een training waarin jij je thuis voelt, iedereen is welkom en iedereen mag er zijn. We werken in een veilige sfeer met plezier, vertrouwen, beweging en ontspanning, wij zijn puur.
  • We starten meerdere keren per jaar, dus start wanneer het jou past.
  • Kom langs voor een gratis kennismaking, vrijblijvend, snel gemaakt, gemakkelijk.

Klik voor meer informatie en jouw investering op de tabbladen hieronder.

Offerte nodig voor jouw werkgever? Mail ons via info@kieskoers.nl

Over de training

Module 1
NLP & Communicatie. Hoeveel van ons gedrag is (on)bewust? En hoe krijg je hier sturing op? Je leert om te ontdekken hoe jij de resultaten kunt bereiken die je wilt bereiken. Met doelen die leiden tot het gewenste resultaat. Je leert in twee dagen de belangrijkste uitgangspunten en basistechnieken van NLP toepassen.

Module 2
NLP & Taal. De woorden, onze taal is het voertuig van onze communicatie. Door middel van de woorden die we gebruiken brengen we een boodschap over. In deze module leer je om de woorden te gebruiken die precies dat oproepen wat jij wilt oproepen bij de ander. Je leert o.a. betere vragen te stellen en een constructiever contact te leggen met de mensen om je heen. Durf je door te vragen? Hierdoor krijg je veel meer informatie over de anderen om jouw heen waardoor het contact gemakkelijker zal verlopen.

Module 3
NLP & Verandering. Hoe werken veranderingen bij mensen? En wat kun je zelf doen om daar grip op te krijgen en te houden. Vooral ook je eigen kaders eens te bekijken en te kiezen hoe jij om wilt gaan met de omstandigheden waar je geen of weinig invloed op hebt. Je leert werken met metaprogramma’s, diepe onbewuste filters die ons doen en laten voor een groot deel bepalen.

Dit is waarom Yke deze opleiding aanraadt:

Yke | 44
Gemeente De Fryske Marren | Financieel medewerker

Ik was vooral op zoek naar persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen. Het mooie van een groep is dat je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren. NLP heeft mij zelfverzekerder gemaakt. Zelfontwikkeling, zelfinzicht en inzicht in anderen is wat ik meeneem uit deze training!

Foto Yke NLP deelnemer
Foto Yke NLP deelnemer

Dit is waarom Thijs deze opleiding aanraadt:

Thijs
Probo | Data analist

Ik merkte dat ik tegen een bepaalde weerstand opliep, en wil weten hoe komt dat en wat kan ik er tegen doen. De 6 daagse heeft mij heel veel handvaten gegeven, en dat levert goede en mooie resultaten op in korte tijd. Ik kan nu mijzelf en anderen op een goede manier ‘aan het werk’ zetten en motiveren. Goede ervaren trainers en ruim voldoende aandacht voor de individu!

Foto Thijs NLP deelnemer
Foto Thijs NLP deelnemer