Loopbaan Coaching

Is dit het nou? Of kan ik veel meer…..

Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die blokkades ervaren in hun loopbaanontwikkeling. Individuele, intensieve begeleiding helpt dan om zicht te krijgen op jouw levensthema en om de volgende stap te zetten op weg naar een nieuw scenario. 

In deze methode wordt gewerkt met jouw levensverhaal. In jouw verhaal zit een lijn verborgen met een thema, wat een plot nodig heeft. Dat ga je ontdekken en op die manier kun je gemakkelijk een nieuwe weg vormgeven.

Deze vorm van coaching is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. 
Veel mensen hebben ergens in hun loopbaan de vraag: “Is dit het nou?” Wij helpen je verder, ontdek waar jouw kwaliteiten liggen en benut deze ten volste! Wat vind je belangrijk en waar moet werk voor jou aan voldoen? Zo ontdek je gemakkelijk wat wel en niet passend is.  

In loopbaan coaching gaat het om individuele begeleiding gericht op werk met als doel antwoorden te vinden op vragen als:

  • Wat kan ik, wat zijn mijn kwaliteiten, interesses en ambities?
  • Wat wil ik, welke doelen ga ik bereiken en wat ga ik daarvoor doen?
  • Wie en wat heb ik daarbij nodig en hoe spreek ik mijn hulpbronnen aan?

Beperkingen die je tot nu toe hebben tegengehouden zijn te veranderen in verruimende overtuigingen zodat je meer mogelijkheden gaat zien. 

We maken gebruik van verschillende NLP-technieken, gesprekstechnieken, luisteren heel goed naar jouw verhaal en zetten alles in wat nodig is om jou verder te helpen. Wij zijn nuchter en praktisch, duidelijk. En mocht je liever in het Fries gecoacht willen worden? Dat kan ook!

Per persoon wordt gekeken welke van deze coaches jou het beste op weg kan helpen

Afbeelding

Rennie Hoekstra

Gecertificeerd Coach

Afbeelding

Ymkje de Vries

Gecertificeerd trainer

Andere soorten coaching

Coaching binnen bedrijven

Individuele coaching

Intervisie voor teams

Persoonlijke Coaching

Puber Coaching

Relatie Coaching

Gecertificeerd opleidingsinstituut​