NLP Master Practitioner Opleiding

Word een Master in NLP! Verdieping van je persoonlijke en professionele groei.

Om deze opleiding te kunnen volgen is een vooropleiding vereist. Volg eerst de NLP Practitioner opleiding. Klik hier voor meer informatie over de NLP Practitioner opleiding.

Een Master in NLP worden? Dat kan. Meer grote en onbewuste processen herkennen. Het is een verdere verdieping van je persoonlijke en zeker ook je professionele groei. Wil je gewoon alles uit het leven halen? Of heb je een droom om ooit coach te worden? Dan is dit iets voor jou!

In de loop van de jaren is er veel veranderd, in onze maatschappij maar zeker ook binnen NLP. De ontwikkelingen gaan snel en om je zelf het beste daarin te geven is het handig en gemakkelijk om flexibel te zijn. Om te leren hoe je je bij de omstandigheden aan kunt passen zonder jezelf te verliezen. We hebben slechts invloed op hoe we met de omstandigheden omgaan. En kunnen daarin elke dag weer kiezen. Na deze opleiding ben je in staat de grote onbewuste filters te herkennen. Je kent je waarden en drijfveren. Door je belemmeringen op te ruimen zal je meer ruimte ervaren om te doen wat je wilt doen. 

Dit is wat je krijgt: 

  • Een opleiding van de beste kwaliteit door onze ABNLP gecertificeerde specialisten. 
  • Centraal in Friesland, makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeerplek voor de deur.
  • Drie gecertificeerde diploma’s
  • Veel persoonlijke aandacht door onze kleine groepen, wij hanteren een minimum van 4 en een maximum van 16 deelnemers.
  • Toepasbare opleiding, bruikbaar, nuchter, geen poespas.
  • Een opleiding waarin jij je thuis voelt, iedereen is welkom en iedereen mag er zijn. We werken in een veilige sfeer met plezier, vertrouwen, beweging en ontspanning, wij zijn puur.
  • We starten meerdere keren per jaar, dus start wanneer het jou past.
  • Kom langs voor een gratis kennismaking, vrijblijvend, snel gemaakt, gemakkelijk.

Klik op de tabbladen hieronder voor meer informatie en jouw investering.

Heb je een offerte nodig voor jouw werkgever? Mail ons via info@kieskoers.nl

Over de opleiding

Module 1
Wat is NLP, opfrissen van alle kennis uit de NLP Practitioner opleiding. Het stellen van doelen, modelleren als één van de basistechnieken van NLP. Letterlijk betekent dit ‘model leren’, leren van een model. Tijdens de opleiding leer je alles over modelleren en ga je zelf ook een modelleeropdracht uitvoeren.

Module 2
Deze module staat geheel in het teken van waarden. Wat zijn jouw criteria en wat vormt jouw motivatie? Jouw waarden sturen je gedrag en uiteindelijk ook jouw resultaten. Verder leer je over metaprogramma’s: Diepe onbewuste filters die jou als persoon kenmerken. Je leert ze herkennen en ook hoe je er mee om kunt gaan. Ze zijn veranderbaar als ze je niet meer dienen. Daarmee verbeter je jouw communicatie met jezelf en met anderen. 

Module 3
Deze module staat in het teken van wie je bent en wie je wilt zijn. Hoe kun je meer stuur krijgen over je eigen interne processen, jouw gewoontes en patronen. Het thema is: Congruentie, samenvallen met jezelf. Het vinden van jouw missie. We werken met metaforen, die je helpen om er vorm aan te geven. Verder is er in deze module ruim aandacht voor taal en taalmodellen. Kennis van taal en inzichten in hoe je taal kunt gebruiken, geven je tools om blijvend je communicatie te optimaliseren. De kracht van taal.

Module 4
Time Line Therapy™ op Masterniveau. Alle Time Line Therapy™ technieken leren gebruiken voor jezelf en zeker ook als Coach. Een hele krachtige en transformerende serie van inzichten en technieken die je helpen om je verleden te laten waar het hoort en je toekomst te kunnen zien. Leven in het nu, het is het veranderen van je mindset. Waardoor je meer invloed zult ervaren op je toekomst.

Module 5
Er is aandacht voor presenteren, hoe doe je dat? Je leert om een boeiende en interessante presentatie te geven. Wat moet er zeker in zitten? In deze module vindt ook de afronding plaats in de vorm van een examen en er is aandacht voor wat je doelen waren en hoe je daarmee verder kunt na deze opleiding. Een feestelijke afronding van de NLP Master Practitioner opleiding.

Dit is waarom Sam deze opleiding aanraadt:

Sam
Ondernemer

De Master opleiding is geweldig, je gaat dieper op de stof in, waardoor je meer kunt bereiken in je persoonlijke groei en carrière.  Het heeft mij veel gebracht. Perfecte balans tussen theorie en praktijk waardoor je altijd geprikkeld wordt, en zoveel meer leert. Nu sta ik nog mooier, nog beter en nog sterker in het leven!

Foto Sam NLP deelnemer
Foto Sam NLP deelnemer

Dit is waarom Hester deze opleiding aanraadt:

Hester
Intrim management en coaching

Ik werk met teams. Door de opleiding stel ik nu betere vragen, hierdoor komen er sneller goede antwoorden boven water, waardoor we sneller tot de kern van het probleem komen. Op coach gebied ook veel tools gekregen hoe je mensen beter kunt helpen. Vakkundige docenten die goed afstemmen op wat de groep en individu nodig heeft.

Foto hester NLP deelnemer
Foto hester NLP deelnemer

Wij zijn gecertificeerd