Intervisie voor teams

Wil je groeien en leren van elkaar? En naast het dagelijkse werk een verdieping aanbrengen zodat je leert van elkaar? Denk eens aan een intervisie traject met een ervaren coach. Het levert prachtige gesprekken op. Een verrijking van je werk.

Individuele coaching

Voor mensen die verder willen! Soms loopt het even niet zo lekker, loop je vast in bepaalde patronen en weet je niet meer hoe je verder kunt. Dat is waar veel mensen ergens in hun leven tegenaan lopen. Elk mens heeft ergens in zijn of haar leven een coach nodig.

Coaching binnen bedrijven

Heb je te maken met weerstand op veranderingen in jouw organisatie of bedrijf? Of loopt het niet lekker met het team? Met teamcoaching verbetert de communicatie, samenwerking en verbinding zonder dat je er meteen een heidag voor hoeft op te tuigen.

Loopbaan Coaching

Is dit het nou? Of kan ik veel meer….. Deze vorm van coaching is bedoeld voor mensen die blokkades ervaren in hun loopbaanontwikkeling. Individuele, intensieve begeleiding helpt dan om zicht te krijgen op jouw levensthema en om de volgende stap te zetten op weg naar een nieuw scenario.

Persoonlijke Coaching

Een hobbel op de weg…. Heb jij dat ook wel eens? Dat je het even niet meer weet, hoe nu verder? Of misschien ervaar je stress op je werk? Weet je niet hoe je om kunt gaan met de dingen die je tegenkomt in je leven? Welke weg je wilt gaan? Er zijn zoveel keuzes te maken, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Puber Coaching

Keuzes, keuzes, keuzes…. Hoe ga ik om met zoveel vragen in mijn leven? Hoe krijg ik zicht op de toekomst? Stel dat je het wist? Wat zou je dan nu doen om daar te komen? Puber coaching en jongvolwassenen coachen is een vak apart. Mijn ervaring ligt op het vlak van het coachen van jonge mensen die hun weg moeten vinden in het leven.

Relatie Coaching

Is het een sleur? Zijn er problemen die onoverkomelijk lijken? Heb je steeds vaker het gevoel dat jullie niet meer op één lijn zitten? Dat je naast elkaar leeft in plaats van met elkaar? In een relatie voelt iedereen zich wel eens minder gelukkig. Vaak kom je er samen weer uit, maar soms ook niet. Wij helpen jullie om samen uit te vinden hoe je verder kunt.