Wie is Ellen?

Kieskoers NLP - Ellen Boswinkel

Kies Koers werkt al sinds het begin samen met Ellen Boswinkel. Met name in de trainingen voor teams. Ymkje en Ellen kennen elkaar al sinds 2008 en bundelen hier hun professionaliteit, vooral als het gaat om het ontwikkelen van teams en het bevorderen van coachende vaardigheden voor leidinggevenden. 

Ellen: Ik hou van mensen en hun verhalen. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen met hun eigen drijfveren. En het verbinden van mensen met elkaar. Om vervolgens stil te staan bij wat écht belangrijk is en te komen tot nieuwe inzichten, meer effectiviteit en voldoening. Ik word doorgaans ervaren als een betrokken en enthousiaste Coach. Ik sta voor ‘ontwikkeling met passie’.

Ik ben Deep Democracy facilitator, Talentbegeleider, gecertificeerd NLP Coach, heb de NLP Master Practitioner gevolgd en ben professioneel NLP-trainer.

Ik werk graag met mensen en in organisaties die in verandering zijn. Ik ben werkzaam als Procesbegeleider, Teamcoach, Trainer en Loslaat-Coach. 
Voordat ik mijn eigen coaching praktijk startte in IJlst, ben ik 25 jaar werkzaam geweest binnen verschillende organisaties. Hierin heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen, professionals en teams in verschillende ontwikkelingsfasen. Vanaf 2009 heb ik binnen mijn eigen coaching praktijk veel ervaring en kennis opgedaan in het begeleiden van mensen en teams in veranderingsprocessen. 

Ik breng graag beweging en nieuw perspectief. Hoe fijn is het om meer rust en mildheid te ervaren in het leven, weer voldoening te vinden in het werk of samen moeiteloos te werken aan betere teamresultaten? 

Hoe doe ik dat?

  • Als MENS luister ik aandachtig, vanuit verwondering
  • Als COACH stel ik vanuit betrokkenheid prikkelende vragen
  • Als LOSLAAT-COACH help ik jou je te verbinden met jezelf en het leven
  • Als DEEP DEMOCRACY facilitator, breng ik het eerlijke en open gesprek op gang, waardoor de samenwerking zich verdiept
  • Als TALENTBEGELEIDER laat ik eenieder tot z’n recht komen
  • Als NLP TRAINER verspreid ik kennis over hoe gedachten en gevoelens werken in mensen en hoe je je communicatie kunt verbeteren

Van oorsprong ben ik een nuchtere Twentenaar, die zich helemaal thuis voelt in Friesland. Samen met mijn partner heb ik twee zoons, een dochter en een kleindochter. 

Ben je nieuwsgierig bel mij op 06-3193 5776 of neem een kijkje op mijn website: www.ellenboswinkelcoaching.nl

Andere teamleden

Afbeelding

Ymkje

Gecertificeerd trainer

Afbeelding

Rennie

Gecertificeerd Coach

Foto Joke Fabriek NLP deelnemer

Joke

Gast-trainer

Afbeelding

Johanna

Kantoormanager

Gecertificeerd opleidingsinstituut​