Wie is Johanna?

Ik ben Johanna, getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Ik werk sinds januari 2024 bij Kies Koers. Voor dat ik bij Kies Koers aan het werk ging, heb ik vooral in de sales gewerkt. Op 18 jarige leeftijd begon ik een eigen onderneming in modeaccessoires. Een geweldige reis in het ondernemerschap mogen maken en hierin ook veel mogen leren. Ik sta positief in het leven, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd past dan ook helemaal in mijn straatje. Ik word door anderen omschreven als een levensgenieter, een blij ei, vogelvrij en een doorzetter. Zelf geniet ik van de mensen om mij heen en haal veel blijdschap uit mijn geloof. Zelfs wanneer we door de diepe dalen van het leven gaan, kies ik ervoor om verheugd te zijn. Voor mij de zin ‘zonder strijd, geen overwinning’ is dan ook een soort van levensstijl geworden. 

In mijn vrije tijd dans en zing ik graag, sport ik regelmatig en daarnaast ben ik veel te vinden op de voetbalvelden. Ook geniet ik ervan om regelmatig met vriendinnen af te spreken. Zo vind ik het leuk om te gaan winkelen en om in de zomermaanden naar het strand te gaan. Hierin vind ik de spontane uitjes het aller-leukst! Ik ben dan ook altijd in voor een last-minute, spontaan idee (En vaak komt dat idee bij mij vandaan, haha). Zo zeggen mijn ouders weleens met een glimlach: “Als Johanna belt, houd ik mijn hart vast”. 

Na de geboorte van mijn oudste en middelste zoon, ben ik parttime gaan werken. Na de geboorte van mijn dochter, ben ik tijdelijk gestopt met werken. Rust met een kleine baby en een druk voetbal gezin was vooral nodig binnen ons gezin. Daarna ben ik wat zoekende geweest. Wat zou ik graag willen doen? Waar ligt mijn hart? Toen ik bij Kies Koers terecht kwam, had ik gelijk het gevoel dat dít mijn plekje is. Een klein team waarin we omzien naar elkaar, veel humor hebben en er ruimte is om creatief mee te denken. De ondernemer in mij is dan ook nog vaak actief. 

Binnen Kies Koers ben ik werkzaam als kantoormanager. Ik regel o.a. het e-mailverkeer, het klantensysteem, de website en de marketing. Met mijn enthousiasme en positieve energie ontvang ik graag de klanten van Kies Koers.  

Andere teamleden

Afbeelding

Ymkje

Gecertificeerd trainer

Afbeelding

Rennie

Gecertificeerd Coach

Kieskoers NLP - Ellen Boswinkel

Ellen

Gast-trainer

Foto Joke Fabriek NLP deelnemer

Joke

Gast-trainer

Gecertificeerd opleidingsinstituut​